CRAFTOMNIA

Hallo Halloween! Een prachtige herfstdag vol Spooky charme

Halloween 2021 is een prachtige herfstdag! Na een verfrissende wandeling op deze zondag is het heerlijk thuiskomen in een warm huis. Warme verse koffie zorgt ervoor dat mijn koude handen weer warmer worden, licht tintelend.

De kleuren van de natuur zijn nu op het allermooist: warme tinten oranje, rood, geel en bruin. Een knisperend tapijt onder onze wandelschoenen. Dit zijn zulke fijne momenten!

Heerlijke Herfstdag in de tuin

In de tuin heb ik nog een klein klusje, namelijk het bladerdakje op mijn egelmanden beter vastleggen.
Er vallen nu steeds meer enorme plataanbladeren van onze bomen, ideaal voor het bedekken van de manden.
Alleen waaien ze er telkens af…ik heb vier stevige, flexibele takken van de platanen geknipt en deze heb ik als een soort klem over de mand gebonden.

Hierna kon ik er makkelijker bladeren en takjes onder schuiven, die nu geen kant meer op kunnen.
Een heerlijk fijn, warm en veilig winterhuis voor de egeltjes in de buurt. Ik hoop zo dat ze er ook in zullen overwinteren *hoop hoop hoop*.

Een heerlijk veilig herfsthuis voor de egeltjes

Een heerlijk veilig egelhuisje!

Mijn egeltje

Het bewijs: we hebben een egeltje!

Halloween in mijn werkkamer

Mijn werkkamer is dit jaar het enige plekje wat ik versierd heb voor Halloween. Een knus klein hoekje gevuld met een aantal van mijn favoriete zelfgemaakte Halloweendecoraties. Dit is mijn eigen mix van patchwork, borduurwerk en versierde boeken. Helemaal zoals ik het mooi vind!

Samen met de herfstdecoraties die ik daar al had, heb ik mijn plank nu aangevuld tot een charmant spookachtige Halloween display *love it*.

Halloween in mijn werkkamer

Mijn zelfgemaakte Grimoires

Halloween is niet compleet zonder een Grimoire

Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om boeken te beschadigen of te veranderen…Gelukkig vond ik via Pinterest een handige en snelle tutorial om een simpele kaft voor boeken te vouwen! 

Deze kaften heb ik gevouwen van simpel bruin inpakpapier (van AH), en deze heb ik versierd met geprinte woorden, lint en kant, stempels en spinnen. Zonder mijn boeken te beschadigen!

Na Halloween kan ik de kaft er gewoon afschuiven en opbergen voor volgend jaar: ideaal! 

Halloween boeken, spin en schaap

Mijn favorieten op YouTube

Ik kijk onwijs graag naar de (veelal Amerikaanse) dames die een interieurkanaal hebben op YouTube! Hier kun je zoveel moois vinden, gewoon om lekker van mee te genieten of om zelf ook mee aan de slag te gaan.
Aangezien Halloween hier niet zo groot is en je weinig leuke Halloweenspulletjes kunt kopen (vind ik, maar misschien heb ik het gewoon nog niet gevonden *haalt schouders vragend op*), kijk ik vooral om heerlijk van te genieten en in de stemming te komen!

Mijn #1 op YouTube op dit moment is, by far, Mrs. Lauren Nicholson!

Haar herfst, Halloween en kerstvideo’s…WAUW! Helemaal mijn smaak *hartjesogen*. Voor haar kanaal heb ik dan ook mijn notificaties aanstaan, zodat ik meteen kan kijken wanneer zij weer iets moois upload.

Andere leuke YouTubers waarbij ik al leuke interieurstijlen heb gezien dit herfstseizoen zijn:

Maar er zijn er nog zoveel meer! Heb jij nog leuke kanalen? Zet ze vooral in de reacties, want ik bekijk ze graag en wie weet hoeveel leuke inspiratie we met zijn allen nog kunnen opdoen!

Een Halloween panelstof, doorgestikt
Cathedral Window in Halloween kleuren
Spooky Stitches borduurpatroon
Liefs voor Halloween, Judith
Strooi creatief schrijfplezier rond!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *